Activiteiten bij Vanhalle Wellness voor 2020

Beste klanten 

Corona is nu allom vertegenwoordigd in ons dagelijks funtioneren. 
Ieder van ons is verplicht om even stil te staan, en enkele routine zaken te veranderen. 

Wij zelf zijn van de overheid verplicht geweest om de zaak te sluiten en dit alvast tot en met 5 April. Ik hoop samen met velen onder jullie dat we snel toch een beetje het dagelijkse leven weer kunnen opnemen. Maar inderdaad GEZONDHEID gaat voorop in deze zaak. 

Ik hou jullie op de hoogte wanneer we herstarten, weet dat de online shop wel kan... 
Producten, geschenkbonnen en hou onze FB pagina in de gaten. Ik probeer vandaar uit jullie te informeren over het juiste gebruik van producten 

Groeten Veerle en Team 

Schrijf je in voor activiteiten van Vanhalle Wellness

Zeg niet zomaar schoonheidsinstituut of wellnesscentrum.

Vanhalle Wellness kiest resoluut voor een holistische benadering. Gastvrouw Veerle Vanhalle ontvangt u in een ruim en rustig kader en leidt u met plezier rond in haar centrum.
Veerle runde 30 jaar geleden een klassiek instituut, maar - nooit te oud om bij te leren - schoolde ze zich bij tot ayurvedisch consulente. Sinds 15 jaar heeft ze zich ook verdiept in de Oosterse filosofie, die van belang is bij welzijn van lichaam en geest. Want deze balans zorgt voor een mooie uitstraling... 

U kunt er voortaan dus niet alleen terecht voor een bezoek aan de sauna of gelaat- en lichaamsverzorging, maar ook voor massages en zelfs gezondheidsadvies.

alles over Vanhalle Wellness