Extra service in ons instituut...

Vanuit een holistische visie wil ik jullie deze belangrijke info meegeven

Gezondheidsadvies

Voor wie zijn gezondheid belangrijk vindt... Een gezond lichaam geeft een mooi huidsbeeld...

Vanuit de kennis dat de conditie van je spijsvertering en je geest bepalend zijn voor uw gezondheid ben ik op zoek gegaan naar een manier om daar inzicht op te krijgen. Vanuit een Oosterse 2 jarige opleiding met een Ayurvedische visie werd me duidelijk hoe en waarom een lichaam functioneert.
 Ik probeer die inzichten met u te delen.

lees verder

Voedingsconsulente Annelies De Graeve

Na jaren problemen te hebben gezien bij klanten met gezondheid is het belang van juiste en gezonde voeding mij duidelijk geworden.
Via de Ayurvedische invalshoek werd het me duidelijk dat ieder persoon nood heeft aan een persoonlijk advies op maat gemaakt.

Via mijn opleiding Ayurvedischconsult:  Leefstijl-en voedingsconsulent kreeg ik die inzichten...Ik deel ze graag met jouw

lees verder

Voedingssupplementen

BIORADIX - PHYTOCURE

Na een gezondheidsconsult worden er eventueel voedingssupplementen geadviseerd:

Bioradix heeft een basispakket van producten die voor ieder te gebruiken zijn, gezien de kwaliteit van voeding afneemt door industrialisering en gebruik van anti biotica en medicijnen bij het kweken van dieren en ook de vervuiling toeneemt. 
Het gamma is 100% plantaardig en vloeibaar voor de meeste supplementen.

lees verder

Energie voor een uitgebalanceerd, gezond, vitaal en vreugdevol leven.

Dona Eden haar energetische geneeskunde

Jij bent een netwerk van energieën. De verstrekkende gevolgen van dit feit vormen de basis van de energetische geneeskunde. 
Onderzoek hoe onzichtbare energieën vorm geven aan gevoelens, gedachten en levenswijze, en gebruik ze ten behoeve van je gezondheid en welzijn. Bestudeer je eigen, levenslange dans met deze onzichtbare krachten in en om je heen. 

De belangrijkste persoon die met energetische geneeskunst werkt, ben jij, diegene die leeft in het lichaam waarnaar je zorg uitgaat. 
Als je de principes van de energetische geneeskunst gebruikt, kan je de natuurlijke vermogens van je lichaam om zichzelf te genezen optimaal laten functioneren en zelfs je gezondheid behouden.
Je kunt een afgemat lichaam nieuw uithoudingsvermogen geven, een afgetobde geest nieuwe vitaliteit schenken en een somber gemoed met nieuwe levendigheid bezielen. Je kunt energieên benutten om effectiever met stress om te gaan, onzekerheid te verminderen of jezelf van allerlei kwalen te bevrijden. En je kunt wat je voor jezelf leert gebruiken voor vrienden en familieleden.  

Alles wat je moet doen is de taal van energie leren, een taal die je lichaam al kent en spreekt. 

lees verder